Over ons

In het kort

Artisan Creatives is een film- en videoproductiehuis gevestigd in Leeuwarden, hoofdstad van Friesland. Met een noordelijke nuchterheid vertellen wij verhalen die raken. Wij denken mee met jouw idee, kijken door jouw bril en dragen je boodschap uit alsof het onze eigen is. We luisteren, observeren, maken.

En wat langer

Wij zijn Ids Aalbers en Piter Hettinga, twee bevlogen filmmakers en de oprichters van Artisan Creatives.

Wat is een Artisan? Een artisan is een persoon met een ambacht, zoals een klokkenmaker, een schilder of een smid. Wij zijn geen ambachtslieden, maar we dénken wel als hen. Net als een artisan werken wij met volledige toewijding en zuivere aandacht voor detail naar een hoogwaardig resultaat.

Met onze specialisatie in cinematografische content voor commerciële en artistieke doeleinden, willen we de verhalen vertellen die het verdienen om gezien te worden. Een product dat barst van persoonlijkheid, emotie, kracht en karakter.

Wij zijn dan ook graag betrokken bij het hele proces. Door veel samen te werken met reclame- en marketingbureaus, bundelen we onze kennis en creativiteit om tot bijzondere concepten te komen. Wij willen samen met jou gaan voor het beste resultaat. Niet zozeer in de rol van opdrachtgever en opdrachtnemer, maar samen als probleemoplossers.

Dus, laten we in gesprek gaan. Laten we van jouw idee een concept maken en van dat concept een product. En of dat product nu een bedrijfsfilm, een commercial, een sfeerfilm, een verhaal of documentaire is – we zijn erbij, van begin tot eind.

Website gerealiseerd door Roffel Design